Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα ειδοποίηση απορρήτου σας ενημερώνει σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς όταν υποβάλλετε αίτημα επικοινωνίας, μέσω της ιστοσελίδας μας. Κατά τη συλλογή των δεδομένων, η Aegean Ασφάλειες Α.Ε. ενεργεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας και, σύμφωνα με το νόμο, πρέπει να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εταιρία, το λόγο και τον τρόπο χρήσης των δεδομένων και τα δικαιώματά σας επί αυτών.

Παρακαλούμε διαβάστε περισσότερα εδώ για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων μας εκτός από τις συγκεκριμένες πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

Ποιοί είμαστε;

Είμαστε η Aegean Ασφάλειες Α.Ε.. Η έδρα μας βρίσκεται στη διεύθυνση Πίνδου 56-58 στο Χαλάνδρι Αττικής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ταχυδρομικώς στην παραπάνω διεύθυνση, είτε τηλεφωνικώς στο (+30) 216 4004 140 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση contact@aegeaninsurance.gr

Σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR, η εταιρία μας έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων και οποιοδήποτε αίτημά σας αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων θα πρέπει να κοινοποιείται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dpo@aegeaninsurance.gr

Κατά την υποβολή ενός αιτήματος επικοινωνίας, σας ζητούμε το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση email σας και μία σύντομη περιγραφή του αιτήματος.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα για να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας και να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αυτό γίνεται ώστε να είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε το αίτημά σας πριν προχωρήσουμε στην διεκπεραίωσή του.

Θα διαβάσουμε το μήνυμά σας και τυπικά θα σας απαντήσουμε είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email. Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρίας μας προκειμένου να διεκπεραιωθεί το αίτημά σας, δεν χρησιμοποιούνται για την αποστολή διαφημιστικού υλικού σε εσάς και δεν αποστέλλονται σε τρίτα μέρη.
Περαιτέρω, τα δεδομένα σας δε χρησιμοποιούνται για τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων, οι οποίες μπορεί να σας επηρεάσουν.

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρίας μας.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να σας ενημερώσουμε σχετικά με το είδος των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούμε και μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα δεδομένα σας, εάν είναι λανθασμένα.
Περαιτέρω, μπορεί να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε ή να σας δώσουμε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας που τηρούμε.
Μπορείτε, επίσης, να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα απλά ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

 

Εάν έχετε οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Aegean Ασφάλειες Α.Ε. μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με το Υπεύθυνο Πρόσωπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@aegeaninsurance.gr είτε με την αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), μέσω της ιστοσελίδας
http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15510&_dad=portal&_schema=PORTAL
ή στη διεύθυνση:
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Κηφισίας 1-2 | 115 23 Αθήνα